Namaste,

Praktijk voor Ayurveda

 

 

Wat is Ayurveda
Lifestyle en Voeding
Maandmenu
De Praktijk
Aromatherapie
Producten
Cadeau
Tieneke Lohr
Prijzen
Zoeken

 

Wie is Tieneke Lohr?

In mijn gezin zie ik hoe we soms langs elkaar heen leven, hoe dit al snel de dagelijkse gang van zaken wordt, we gaan allen onze eigen weg. De liefde en warmte, de pijlers van ons gezinsleven, dreigen “onder te sneeuwen” in de maatschappij, we hebben nauwelijks tijd voor elkaar. Ik heb daarom gezocht naar een vorm van aandacht, waarin we elkaar dat kunnen geven wat essentieel is voor ons welbevinden.

                                         Zelf ben ik reeds jarenlang werkzaam in de reguliere gezondheidszorg en zie dat de patiënt die wil genezen vaak ook wensen heeft in de richting van complementaire zorg. Binnen de wanden van de reguliere zorg en structuur behoort dat helaas vaak niet tot de mogelijkheden. Massage is een vorm van complementaire zorg die past in de beroepsomschrijving van de verpleegkundige, mits bevoegd en bekwaam.

Zo begon voor mij een leerweg in de Ayurveda, Frans Zijp, Aafke de Geus, Lieseth Versantvoort en Coen van der Kroon, hebben mij theorie en praktijk eigen gemaakt en in juli 2008 heb ik de 2 jarige opleiding tot ”lichaamsgericht Ayurvedisch massage therapeut” met positief resultaat afgerond. Ondertussen heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging verpleegkundigen en verzorgenden Nederland, afdeling complementaire zorg. De doelstelling van deze afdeling komt nauw overeen met mijn wensen voor de toekomst, het implementeren van complementaire zorg binnen de reguliere zorg.

Frans Zijp heeft accreditatie  aangevraagd voor de opleiding die ik mocht volgen, daar om kon ik mij aansluiten bij de A.N.V.A.G. 

Namaste

Het woord Namaste kan zowel een woord als een gebaar zijn. Het goddelijke in mij groet het goddelijke in jou, of ik toon eer aan het innerlijke licht in al wat leeft. Dat uit zich in de Ayurvedische praktijk in het streven, om te werken met natuurproducten op biologische basis en dierproefvrij. Voor mijzelf kies ik het beste, dat wil ik ook u schenken, zowel in de Indiase massage olie als in de etherische olie, de klei, de rijst in de stempels, maar ook de crème voor de pakkingen en de thee die u drinkt.

Namaste, Praktijk voor Ayurveda

Tieneke Lohr

Coppersdelle17

1755RBPetten 

0226383357/0640485445

inschr.nr kvk: 37134324                        

 

e-mail: tienekelohr@gmail.com                                     

 

Start ]

Copyright © 2009 Namaste, Praktijk voor Ayurveda.
Laatst bijgewerkt: 10 april 2016